Авіаудари по Харківщині та пошкоджені будинки. Головні події регіону зранку 30 вересня

Ситуація з обстрілами на Харківщині зранку 30 вересня


На Слобожанському напрямку росіяни нарощують щільність мінно-вибухових огороджень вздовж держкордону в бєлгородській області. А також проводять активні диверсії, щоби не допустити перекидання наших військ на загрозливі для них напрямки.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник не наступав, повідомив Генштаб.

Протягом доби росіяни з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілювали цивільне населення Харківського, Чугуївського, Куп’янського та Ізюмського районів області. 

З пошкодженнями від обстрілів, але без постраждалих

Ізюмщина. Ворог скинув дві керовані авіабомби на село Копанки. Пошкоджені два приватні будинки. 

Чугуївщина. Через обстріли у Вовчанську пошкоджені три житлові будинки, а також господарчі споруди. Знищені та пошкоджені приватні автівки.

Куп‘янщина. У селі Кучерівка ворожий обстріл підпалив приватний будинок, господарчу споруду, автівку та мотоцикл. Загальна площа, охоплена вогнем склала приблизно 150 квадратних метрів.

У Кіндрашівці через артобстріл в декількох місцях спалахнув сухостій. Пожежники зупинили пожежу на площі три гектари й не допустили, аби вогонь перекинувся на житловий сектор.

Центр крові запрошує донорів

Харківський центр крові вкотре перебуває у стані дефіциту. Співробітники запрошують донаторів усіх груп і наголошують: у прифронтовому місті майже завжди не вистачає донорської крові, і виною тому — країна-терорист.

У Харкові та області є 10 місць, де можна здати кров. Крім того, ще один донорський пункт відкрився нещодавно в центрі Харкова.

Напередодні донації необхідно декілька днів обмежити себе у споживанні жирної та гострої їжі, а також у вживанні алкоголю.

Читайте також

Total
0
Share