Події на Харківщині станом на ранок 21 вересня

Ситуація з обстрілами в регіоні на ранок 21 вересня

Близько шостої ранку росіяни завдали удару шістьма ракетами, попередньо С-300, по Харкову. Пошкоджено виробничу будівлю цивільного підприємства у Слобідському районі, вікна у відділенні екстреної меддопомоги, є влучання в дорогу. Обстеження місць ураження триває. 

Зазнав поранення та був шпиталізований чоловік 58 років. Чоловік 65 років отримав незначні ушкодження, він госпіталізації не потребував.

Уночі ворог обстріляв населені пункти Куп’янськ-Вузловий та Ківшарівку. Пошкоджено гараж та неексплуатовану будівлю, там сталися пожежі. 

У Одноробівці пошкоджено три багатоквартирні та приватний будинок, п’ять господарчих споруд, чотири автомобілі, два гаражі.

У селах Симинівка та Верхня Писарівка Чугуївського району через обстріли сталися лісові пожежі.

У селі Перовське Богодухівського району внаслідок мінометного обстрілу отримав осколкове поранення чоловік 65 років. 

У селищі Високий Харківського району чоловік 46 років зазнав поранення, розбираючи вдома вибуховий пристрій.

Поблизу села Крейдянка Ізюмського району вантажний автомобіль КРАЗ наїхав на вибухонебезпечний предмет (попередньо, на протитанкову міну), водій не постраждав.  

Наслідки обстрілів по Україні

Ворог масовано обстріляв Україну. Група ракет через Харківщину пройшла до центру України, через північні регіони у бік Києва. Вибухи почалися приблизно одночасно в різних регіонах. Про їхні наслідки, відомі наразі, поінформував міністр МВС Ігор Клименко.

У Черкасах внаслідок ракетного удару пошкоджено будівлю готелю. Виникла пожежа, спалахнули також торгівельні павільйони ринку. За останніми даними станом на десяту ранку постраждало десятеро людей.

У столиці в результаті падіння уламків є пошкодження у Дарницькому, Солом’янському, Шевченківському районах. На жаль, є постраждалі: семеро осіб, у тому числі 9-річна дитина.

На Київщині в результаті падіння уламків виникли пожежі на території підприємств. Також є пошкодження приватного сектору. Двох людей поранено.

Є влучання та пошкодження на Рівненщині, частина району – без електрики.

Трьох ракетних ударів рашисти завдали по території Дрогобича. Двічі вдарили про промисловому об’єкту, там сталася пожежа.

Центр крові запрошує донорів


Харківський центр крові вкотре перебуває у стані дефіциту. Співробітники запрошують донаторів усіх груп і наголошують: у прифронтовому місті майже завжди не вистачає донорської крові, і виною тому – країна-терорист.

У Харкові та області є 10 адрес, де можна здати кров.


Напередодні донації необхідно декілька днів обмежити себе у споживанні жирної та гострої їжі, а також у вживанні алкоголю.

«Є бажання цим фудтраком об'їхати весь Крим». Як годують бійців «Маґури»

Читайте також

Total
0
Share