Події на Харківщині станом на ранок 19 вересня

Ситуація з обстрілами в регіоні на ранок 19 вересня


Біля держкордону з Харківською областю російські угрупування залишаються для прикриття на території рф. Противник збільшує кількість мінних перешкод вздовж кордону зі свого боку та проводить диверсії в прикордонних районах, аби не допустити посилення наших військ на загрозливих для нього напрямках. Про це йдеться в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

За добу під ворожим артилерійським вогнем опинилися понад 70 населених пунктів Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

Доба минула без постраждалих у Харківській області


18–19 вересня окупанти обстріляли понад 16 населених пунктів області: зокрема Стрілечу, Одноробівку, Вовчанськ, Дворічку, Кислівку, Озерне та інші. Авіаударів зазнали Берестове, Копанки та Шийківка.

Вовчанськ вчора щонайменше двічі потерпав від обстрілів. Вранці через удари з артилерії було пошкоджене приміщення дитячого садка, паркан, дитячий майданчик та електромережі. Увечері від обстрілів у лісі зайнялася хвойна підстилка на площі 300 квадратних метрів.

У селі Шийківка Ізюмського району внаслідок авіаційного удару пошкоджені вікна будинків та господарські будівлі.

 

Близько 23:10 росіяни тричі вдарили по Холодногірському району Харкова. Тип ракет наразі встановлюють. Внаслідок обстрілу зайнялася нежитлова будівля.  

Уночі 19 вересня російська ракета, попередньо С-300, вдарила по селу Отрадне Куп‘янського району. Її випустили окупанти з території бєлгородської області. Ракета впала на територію навчального закладу, пошкодивши господарчі споруди. Про це повідомила облпрокуратура.

За добу постраждалих серед цивільних не зафіксовано.

19 вересня тимчасово перекриють рух на трасі М-03 біля Гракового


З 12:00 до 13:00 заборонять проїзд в обидва боки на автошляху Київ – Харків – Довжанський. Це пов’язано з тим, що енергетики ремонтуватимуть мережі. Про це попереджає Служба відновлення та розвитку інфраструктури Харківщині.

Відрізок дороги з обмеженнями: км 548+300 — км 556+790.

Усією смугою шляху організують об’їзд: через села Залізничне (дорога М-03), Малинівку (М-07) та Чугуїв.

 

На Харківщині мешкають майже 3 000 дітей, які залишилися без батьківського піклування

Читайте також

Total
0
Share