Події на Харківщині станом на ранок 15 вересня

Ситуація з обстрілами в регіоні на ранок 15 вересня


По п’ятьох населених пунктах росіяни завдали авіаударів. За даними Генштабу, це — Стрілеча, Плетенівка, Степова Новоселівка, Котлярівка на Харківщині.

Під артилерійським вогнем опинилися близько 100 населених пунктів Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

На Сіверському та Слобожанському напрямках росіяни утримують угруповання військ прикриття державного кордону, проводять активну диверсійну діяльність у прикордонних районах, аби не допустити перекидання наших військ на загрозливі напрямки. Ворог нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області.

На Бахмутському напрямку українські оборонці в ході наступу мали частковий успіх в районі Кліщіївки. У ході штурму вони оволоділи Андріївкою Донецької області.

ЗСУ завдають ворогу значних втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах. За добу уражено 470 окупантів. 

Наслідки обстрілів

Учора вдень, близько 13:20 рашисти вкотре обстріляли Вовчанськ з артилерії. Внаслідок цього пошкоджено п’ять приватних будинків. Обійшлося без постраждалих. Про це повідомляють в Харківській ОВА.

Надвечір у селі Подоли Куп’янського району ворог влучив неподалік приватного домоволодіння, його пошкоджено. Інформації щодо потерпілих не надходило.

Проти ночі під вогнем знову опинився Вовчанськ. Внаслідок обстрілу горіла господарча споруда приватного домоволодіння. Постраждалих немає.

Хлопчика збили на пішохідному переході

У Харкові мікроавтобус Mercedes Vito збив 9-річного хлопчика на пішохідному переході, повідомляють в облуправлінні Нацполіції. ДТП сталася учора, близько 17 години на проспекті Тракторобудівників.

Дитину ушпиталили з травмами. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження. Санкція статті передбачає для винуватця до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортом до трьох років.

Центр крові запрошує донорів


Харківський центр крові вкотре перебуває у стані дефіциту. Співробітники запрошують донаторів усіх груп і наголошують: у прифронтовому місті майже завжди не вистачає донорської крові, і виною тому – країна-терорист.

У Харкові та області є 10 адрес, де можна здати кров.


Напередодні донації необхідно декілька днів обмежити себе у споживанні жирної та гострої їжі, а також у вживанні алкоголю.

Нагадаємо, суд заарештував керівника Чугуївського військкомату, підозрюваного у виданні фейкових довідок ухилянтам.

Економічне майбутнє Харкова — у прогнозі економіста Ярослава Романчука

Читайте також

Total
0
Share