Відомі музиканти зняли у Харкові кліп на пісню з трьох літер

У п’ятницю 7 вересня о 10:00 гурт «Жадан і Собаки» спільно з письменником, музикантом і волонтером Русланом Горовим, актором і волонтером Олександром Колменом Сердюком та музикантом Євгеном Турчиновим презентують нову композицію із кліпом під назвою «ЗЙБ».

Зйомки зібрали всіх учасників у залізобетоннному місті.


Ідея пісні з’явилась у Горового приблизно за півроку до початку повномасштабного вторгнення. У серпні 2021-го Руслан написав слова та награв на гітарі мелодію, показавши її Євгену Турчинову. Вокалістів стало троє, вони згодом допрацювали трек. Нині в пісні можна почути духову секцію від гурту «Жадан і Собаки».

 

«Цей блокбастер мав з’явитися ще торік, однак тоді всім було не до того. Зараз теж, однак поки всі живі-здорові, вирішили доробити недороблене. Врубайте і танцюйте. І підспівуйте! Гарнішого все одно ніхто не написав і не напише!», — без зайвої сором’язливості відзначають музиканти. 


Зйомки кліпу було заплановано на квітень 2022 року, та їх було призупинено на невизначений термін. Рішення довершити роботу над відео з’явилося влітку цього року під час зустрічі на одному з концертів.

Продовжили робочий процес у Харкові, оскільки туди зручніше добиратися всім учасникам. Локацію надав театральний продюсер Горового – Михайло Бондаренко. Він же зіграв одну з ролей.
 


Також у кліпі знялися: Олег «Піротєрєхов» Піротехнік, Ніка Дідік, Анастасія Гордієнко та Роман Гуржій, який разом із Горовим опікується потерпілими на деокупованих територіях. На зйомку також запросили всіх охочих: харків’янок, друзів учасників. 

 

«Цікавий факт: під час запису відео в машині нас зупинив патруль поліції. Поспілкувавшись і зрозумівши, що людина, яка стирчить з вікна і привʼязана до машини – лише оператор, а не викрадений чувак, патрульні побажали щасливої дороги і поїхали на наступний виклик», — інтригують музиканти.


Нагадаємо, у Харкові стало на одну білу стіну більше.

 

«Повернулася, бо тут мій дім, кіт і рідний підрозділ», — єдина командирка взводу в Службі судової охорони Донецької області

Читайте також

Total
0
Share