Події на Харківщині станом на ранок 6 вересня

Ситуація з обстрілами в регіоні на ранок 6 вересня

рашисти завдали авіаційних ударів у районі села Ветеринарне на Слобожанському напрямку, а також вразили села Петропавлівка та Крохмальне на Куп’янському. 

За даними Генштабу, на Куп’янському напрямку Сили оборони відбили атаки супротивника в районі Новоселівського Луганської області. 

Ворог продовжує завдавати артилерійських та мінометних обстрілів по населених пунктах, серед них Масютівка, Синьківка, Іванівка, Кислівка, Табаївка, Піщане та інші населені пункти на Харківщині. За добу Сили оборони уразили 610 окупантів.

Наслідки обстрілів

Близько сьомої ранку 6 вересня рашисти касетними боєприпасами обстріляли село Нова Гнилиця Чугуївського району. Пошкоджено приватну домівку.

Осколкового поранення зазнав 50-річний цивільний чоловік, він шпиталізований в стані середньої тяжкості. Наразі медики надають постраждалому необхідну допомогу.


Протягом минулої доби ворог продовжував з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілювати населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп’янського та Ізюмського районів.

Унаслідок удару керованою авіабомбою по Петропавлівці пошкоджено будинок.

У Чернещині через ворожі обстріли горіла трава на відкритій території.

У селі Вовчанські Хутори обстрілами пошкоджено приватне домоволодіння, сталася масштабна лісова пожежа.

Центр крові запрошує донорів

Харківський центр крові вкотре перебуває у стані дефіциту. Співробітники запрошують донаторів усіх груп і наголошують: у прифронтовому місті майже завжди не вистачає донорської крові, і виною тому – країна-терорист.

У Харкові та області є 10 адрес, де можна здати кров.

Напередодні донації необхідно декілька днів обмежити себе у споживанні жирної та гострої їжі, а також у вживанні алкоголю.


У Харкові в останню путь проводили «доброго духа харківських рок-н-рольних закладів» Михайла Кабанова.

Бойові медики без медосвіти зможуть переливати кров, якщо пройдуть навчання

Читайте також

Total
0
Share