Події Харківщини на ранок 1 вересня

Ситуація з обстрілами в регіоні на 1 вересня

На Куп’янському та Слобожанському напрямках російські війська вдарили з авіації поблизу Козачої Лопані та Котлярівки. За даними Генштабу, щонайменше дев’ять населених пунктів Харківщини опинилися під мінометними та артилерійськими обстрілами. Серед них — Вовчанськ, Бударки, Куп’янськ, Кислівка та Борова.

За добу дві людини постраждали внаслідок обстрілів

У Куп’янську 61-річний чоловік отримав вибухову травму та осколкове поранення. Його стан середній. Вчора вранці росіяни вдарили з РЗСВ по території автовокзалу та центрального ринку. Пошкоджено два житлових будинки, адмінбудівлі та нежитлові приміщення. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

У селі Копанки травмувався 49-річний чоловік. росіяни вдарили вдень серпня по селу керованою авіабомбою (КАБ). Пошкоджені два житлові будинки.

Протягом 31 серпня росіяни двічі випускали керовані авіабомби по Чернещині. У селі пошкоджено будівлю, складські приміщення та майстерню агрофірми, а також два будинки. 

Увечері в селі Западному через ворожі обстріли зайнялася трава та житловий будинок. Рятувальники загасили вогонь. Попередньо, ніхто не постраждав.

Перший дзвоник онлайн

Свято Першого дзвоника харківські школи проводять онлайн. Для першачків та одинадцятикласників проведуть загальноміську лінійку. Цьогоріч навчання розпочнуть 112 тисяч дітей у 184 школах.

Українські військові привітали школярство із Днем знань.

Уроки в харківських школах почнуться з 4 серпня. Приблизно 1 000 дітей навчатиметься у змішаному форматі. Для цього сформували 60 класів, у яких заняття проходитимуть частково в метро, частково онлайн. Загалом у підземці підготували 17 кабінетів, там навчання проводитиметься у дві зміни.

Читайте також

Total
0
Share