Головні події Харківщини на ранок 24 серпня

Ситуація з обстрілами в регіоні зранку 24 серпня

Попередньої доби російські війська скинули авіабомби на Довжик Богодухівського району, Чугунівку та Шийківку Куп’янського району.

За даними Генштабу та Харківської ОВА, щонайменше 13 населених пунктів зазнали ворожих обстрілів.

Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських військ на Бахмутському, Лиманському та Куп’янському напрямках.

Ніхто з цивільних не постраждав протягом доби

Уночі ворог обстріляв з артилерії Вільчу Чугуївського району. Обійшлося без масштабних руйнувань.

Протягом доби російські війська неодноразово гатили по Вовчанську. Внаслідок обстрілів сталися три пожежі, повідомляє ДСНС. Зайнялися будинок барачного типу, дві господарчі споруди, недіюча будівля медзакладу, приватне деревообробне підприємство та дві одиниці техніки.   

Унаслідок обстрілу Куп’янська пошкоджено житловий будинок, приватний автотранспорт і лінію електропередач.

Зранку 23 серпня окупанти вдарили, попередньо ракетою Х-35, по селу Михайлівка Чугуївського району. Пошкоджено будівлі та техніку агропідприємства, сталася пожежа.

 

Удень у Явірському, що на Ізюмщині, підірвався мінітрактор, що керувався дистанційно. Це сталося на території агропідприємства під час земельних робіт.

Нові автобуси вийшли на маршрути в Харкові

Дев’ять автобусів MAN, передані містом-побратимом Нюрнбергом, уже курсують містом. Про це повідомила міськрада. Нові 12-ти та 18-ти метрові автобуси задіяні між Північною Салтівкою та Індустріальним районом, а також між Східною Салтівкою та Олексіївкою. Маршрути:

  •  №63 (Інститут протезування — 602-й мікрорайон);
  •   № 204 (метро «Індустріальна» — вул. Наталі Ужвій). 

Під час повномасштабного нападу рф були пошкоджені 94 автобуси. Приблизно десять неможливо відновити. Нині Харковом курсують 90 автобусів на 42 маршрутах. До кінця вересня місто-побратим планує передати Харкову ще 40 автобусів.

Читайте також

Total
0
Share