Головні події Харківщини на ранок 11 серпня

Ситуація з обстрілами зранку 11 серпня

 

російські війська сконцентрувалися на Куп’янському напрямку. Протягом доби ворог там п’ять разів намагався атакувати: завдав 15 авіаударів та 502 рази гатив по українських позиціях з усіх видів артилерії.

Ситуація наразі важка, але контрольована, розповів у Національному телемарафоні речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий. 

«Під час відбиття ворожих атак було знищено 21 окупанта, 91 зазнав поранень, двоє потрапили в полон», — повідомив він.

Також у ворога поменшало техніки, зокрема ліквідовані три польові склади з боєприпасами, безпілотник «Орлан-10», два дрони-камікадзе, самохідна граната 2С7 «Піон» та два танки. 

На Лиманському напрямку за добу не було боїв, проте окупанти активно били з артилерії та авіації по населених пунктах.

Троє поранених цивільних на Харківщині

За даними Генштабу, понад 15 населених пунктів області потерпали від ворожої артилерії та мінометів. Серед них – Кам’янка, Дворічна, Западне, Кіндрашівка та інші населені пункти.

Унаслідок удару керованою авіабомбою по селу Подоли Куп’янського району зруйновано будинок. Загинула 60-річна жінка. Також постраждав чоловік 60 років. Його відвезли в лікарню з пораненням середньої тяжкості. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

 

У селі Вовчанські Хутори Чугуївського району пошкоджено приватний будинок. Поранило 73-річного чоловіка. Він отримав допомогу на місці.

У селі Кучерівка Куп’янського району від обстрілів сталася лісова пожежа. У Куп’янську пошкоджено два багатоквартирних будинки та гараж.

У Степовому на Ізюмщині внаслідок удару керованою авіабомбою пошкоджено приватний будинок.

 

Читайте також

Total
0
Share