Головні події Харківщини на ранок 26 липня

Ситуація з обстрілами в регіоні зранку 26 липня

Прикордонні населені пункти Гранів та Ветеринарне на Харківщині зазнали авіаударів з боку рф. Про це повідомляє Генштаб.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність. На Куп’янському напрямку наші воїни стійко тримають оборону. Також супротивник завдав авіаційного удару в районі Новоселівського на Луганщині. Артилерійських і мінометних обстрілів зазнали понад 10 населених пунктів у регіоні, зокрема Куп’янськ, Вовчанськ, Дворічна та інші.

Сили оборони України за добу відправили до Пекла 460 окупантів.

росіяни обстріляли Первомайський

Вночі росіяни обстріляли «шахедами» місто Первомайський. Сталася пожежа на промисловому підприємстві. Про це у своєму телеграм-каналі написав Первомайський міський голова Микола Бакшеєв. Інформація про жертви станом на зараз відсутня. Він повідомив мешканцям міста, що над Первомайським у небі несе чергування винищувач ЗСУ.

У Куп’янську обстрілами з РСЗВ пошкоджено два приватні житлові будинки. У селі Подоли Куп’янського району через обстріли сталася пожежа у хвойному лісі.

У селищі Козача Лопань пошкоджено приватне домоволодіння та лінія електропередач.

У селищі Вільча пошкоджено щонайменше три приватні житлові будинки.

Із прикордоння евакуювали ще 11 осіб.

Поліція з’ясовує обставини ДТП у Новобаварському районі

Тролейбус наїхав на пішоходів на проспекті Любові Малої, а потім врізався в стовп. Зі слів водія, у тролейбуса відмовили гальма. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області. Батько та двоє дітей, що йшли переходом, отримали забої та садна. Малечі чотири та два роки.

Також травмувалися чоловік і жінка у тролейбусі.

«Воно вічно буде стояти, якщо москалі знову не прийдуть». Житло з ящиків з-під «Градів»

Читайте також

Total
0
Share