Мапа Буданова пішла з молотка

Начальник ГУР Кирило Буданов передав свою легендарну мапу волонтеру Сергію Притулі. Її виставили на благодійний аукціон.

Це мапа рф, яка розділена за регіонами таким чином, як, на думку нашого головного розвідника, повинна розпастися невдовзі росія. Буданов неодноразово давав інтерв’ю на фоні цієї мапи. Це викликало істерики у пропагандистів кремля.

Було чимало охочих купити мапу. На аукціоні вона пішла з молотка за 14 мільйонів гривень. Її придбав пан Михайло, який вирішив лишитися анонімним. 

Фонд Сергія Притули наразі збирає кошти на закупівлю п’яти комплексів БПЛА EOS для потреб штурмових підрозділів ГУР МО України. Вторговані в межах благодійного аукціону гроші покриють понад 10% від необхідної суми збору. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомив Сергій Притула. 

Якщо у вас немає стільки грошей, аби викупити мапу, проти ви готові донати менші суми – зверніть увагу: ми у соцмережах “Накипіло” постійно публікуємо збори, яким довіряємо. Допоможемо нашим Збройним силам вигнати окупантів!


Обстріл Одеси: пошкоджені 25 пам’яток архітектури

Читайте також

Total
0
Share