Головні події Харківщини на ранок 22 липня

Ситуація з обстрілами в регіоні зранку 22 липня

Попередньої доби росіяни обстріляли щонайменше 10 населених пунктів Харківщини з мінометів та артилерії. Про це повідомив Генштаб. На Куп’янському напрямку наші воїни стійко тримають оборону. Там, а також на Слобожанському напрямку під ворожим вогнем перебували Гатище, Вовчанські Хутори, Красне Перше, Новомлинськ, Куп’янськ, Новоосинове, Синьківка та інші.

У вовчанську обстріл спричинив пожежу

Вдень 21 липня росіяни вгатили з артилерії по приватному сектору у Вовчанську, сталася пожежа в приватному житловому будинку. Про це повідомили у ДСНС. Вогонь охопив близько 120 кв. м. За декілька годин вогонь загасили. Загиблих або поранених немає.

В районі сіл Морозова Долина та Леміщине Богодухівського району внаслідок мінометного обстрілу горіла пшениця в полі, розповів очільник ХОВА Олег Синєгубов.

Село Благодатівка на Куп’янщині зазнало удару ракетою С-300. росіяни поцілили у землю, поза межами села. Без руйнувань та постраждалих.

У селищі Великий Бурлук обстрілом поранено 30-річного цивільного чоловіка. Його ушпиталено, стан середній.

Вдень у селі Турове Богодухівського району на вибухонебезпечному предметі підірвався трактор на дистанційному керуванні К-750. Без постраждалих.

Харків’янки вибороли «бронзу» на світових змаганнях

Збірна України з артистичного плавання, яка повністю складається з харків’янок, посіла третє місце на чемпіонаті світу з водних видів спорту, що проходить в Японії.

Це перша медаль України на ЧС-2023 з водних видів спорту в артистичному плаванні. Результат збірної України з артистичного плавання на ЧС-2023 – найгірший за останні вісім років на цьому рівні. Востаннє лише одну медаль українки здобували у 2015-му.

Попередній чемпіонат світу у Будапешті став для українських артистичних плавчинь найуспішнішим в історії, здобули сім медалей.

Як ми раніше повідомляли, у Харкові з’явився центр допомоги врятованим, де можуть отримати допомогу люди, що постраждали від війни, або насильства, повʼязаного з нею.

Читайте також

Total
0
Share