Головні події Харківщини на ранок 16 липня

Ситуація з обстрілами в регіоні

Цієї ночі, близько 1:30 росіяни випустили по Харкову чотири ракети С-300 з Бєлгородської області. Дві з них вибухнули в повітрі, дві інші влучили в землю на стадіоні і одну з доріг в Шевченківському районі. В чотирьохповерховому будинку вибито вікна, пошкоджені припарковані поруч автівки. Без постраждалих.

Протягом минулої доби окупанти з артилерії та мінометів обстріляли прифронтові населені пункти області, зокрема: Вовчанськ, Козача Лопань, Куп’янськ, Дворічна, Ветеринарне та інші.

15 липня росіяни обстріляли село Колодязне Куп’янського району. Загинув 33-річний чоловік, ще один отримав поранення. Пошкоджено житловий будинок, під час обстрілу чоловіки перебували в будівлі.

Інтерпол та поліцейські шукатимуть колаборантів, які втекли з Харківщини до країн ЄС

Виявити колаборантів допомагають українці, які повідомили слідчим та дізнавачам про їхнє місцеперебування. Наразі у базі розшуку є дані про 25 людей, які ймовірно були причетні до співпраці з росіянами. Про це повідомив начальник слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергія Болвінова.

«Звертаюся до всіх, хто має правдиву інформацію про колаборантів, які зараз в Європі. Пишіть нам – повідомляйте дані такої людини та країну, в який вона переховується. А ми – зробимо свою роботу», — закликав Болвінов.

За його словами, харківські слідчі перші в Україні розпочали співпрацю з Інтерполом з цією метою.

Читайте також

Total
0
Share