Відновлено роботу басейну «Політех».

Напередодні, 1 квітня, до Дня захисту дітей у Харкові відкрили відновлений 50- метровий басейн у спорткомплексі «Політех». Відновлення спорткомплексу тривало близько року: завали співробітники університету розбирали з червня по серпень минулого року.

Зараз університет не має можливості відновити спортивну споруду в повному обсязі. Але сьогодні ми відкриваємо відновлену частину спорткомплексу, що дає можливість нашим спортсменам продовжити свої тренування та змагання в цьому величезному корпусі. Російський агресор зруйнував наше з вами життя, багато наших дітей, на жаль, загинули у цій війні. Ворог насильно вивозить дітей до росії з окупованих територій. Але ми з вами впевнені, що ця війна обов’язково закінчиться перемогою нашої держави, і всі ми повернемось до мирного життя, – зазначив ректор НТУ «ХПІ» професор Євген Сокол.  

Нагадаємо, спорткомплекс «Політех» був розтрощений ракетним обстрілом російських загарбників в ніч на 24 червня минулого року. Тоді основний удар припав на легко-атлетичний манеж та ігрову залу. Від вибухової хвилі постраждав басейн та всі приміщення спорткомплексу: двері вікна та стіни.
 Загальні збитки ХПІ від обстрілів російських загарбників складають понад півтора мільярди гривень.

 

Читайте також

Total
0
Share