Головні події в Харківській області 12 травня

На Куп’янському напрямку росіяни гатили з авіації

  • Авіаудару зазнало село Піщане. Водночас спроб ворожого наступу з Куп’янського напрямку не було. Про це повідомляє Генштаб.
  • На Слобожанському напрямку рашисти завдавали мінометних та артилерійських ударів.
  • Найзапекліші бої точаться за Бахмут та Мар’їнку. Там, а також на Лиманському та Авдіївському напрямках за добу Сили оборони України відбили 44 ворожі атаки. Ліквідовано 750 ворогів.

В області дуже висока мінна небезпека

  • Напередодні вдень у селі Турове Богодухівського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався трактор. На щастя, ніхто не постраждав.
  • Внаслідок обстрілу з РСЗВ Великого Бурлука пошкоджені торгові павільйони на місцевому ринку та щонайменше сім приватних будинків, — пише Олег Синєгубов. Також пошкоджені адмінбудівля та заклад освіти, постраждав комунальний транспорт. Поранень зазнали та були госпіталізовані у стані середньої тяжкості 16-річна дівчина та жінки віком 43 та 62 років.
  • У Вовчанську артилерійським обстрілом зруйновано приватний житловий будинок. З-під завалів рятувальники дістали 88-річну жінку. Вона отримала поранення та була госпіталізована.

У Чугуєві відновлять міст через Сіверський Донець

Почалися роботи зі створення тимчасової переправи поруч із мостом, визначено підрядника виконання робіт. Про це на пресконференції розповів начальник Служби відновлення та розвитку інфраструктури регіону Андрій Алексєєв.

На переправі встановлять кран для розбирання та монтажу конструкцій моста, а через кілька місяців переправу відкриють для проїзду транспорту. Найближчим часом, прогнозує Алексєєв, весь транспорт з Чугуєва та Малинівки заберуть. В окремих випадках, коли буде потрібно поставити вантажний кран, перекриватимуть рух. Він підкреслив, що кошти на цей проєкт є.

Читайте також

Total
0
Share