«Люті» футболки про небайдужість. Мерч на підтримку ЗСУ

«Накипіло» у партнерстві з харківським дизайнером Сергієм Чеботарьовим, автором нашого фірмового стилю, та брендом емпатичного мерчу Cryza Store запускають передзамовлення на лімітовану серію «лютих» футболок. Футболки заряджені емоціями та жагою до Перемоги.

Всі зароблені кошти підуть на потреби ЗСУ.

Сергій поділився відчуттями та спогадами, які надихали його під час роботи. 

«Не Байдуже». Це точка зору і ставлення до дійсності, яке я намагаюся в собі підтримувати. За минулий рік іноді хотілося перестати дивитися на інших: на чужий біль, чужі збори, чужі історії страждання. Проте небайдужість — наша секретна зброя.

«Коктейль Молотова». Для мене це особиста історія: торік 28 лютого мої старенькі батьки, робітники харківських університетів, надіслали фотографію сумки з порожніми пляшками. Вони спустили їх у підвал/бомбосховище нашого п’ятиповерхового будинку, і написали: «Будемо робити коктейлі». Такого масштабу опору я не очікував.

«Посилання на банку». Це дивовижна фраза, яку не зрозуміти іноземцям. У скількох дронах, машинах, шоломах, раціях і турнікетах є ваша частка, у скількох зборах ви взяли участь за цей час? У цих словах завжди криється якась історія. Для мене вони як символ нашої самоорганізації. Фраза, яка промовляє: хтось потребує моєї допомоги.

Знак «Накипіло». Я зробив його ще у 2014 році. Тоді харківський Майдан з українськими прапорами не знімало жодне з великих або міських ЗМІ, а ці хлопці та дівчата проявили свою громадянську позицію як незалежні журналісти. Цього дуже не вистачало в місті в ті часи. Я радий, що взяв участь у цьому проєкті.

«Лютий». Місяць, рік, я. Це сакральний місяць у житті України. Я пам’ятаю, де був у лютому 2014-го року, коли розстрілювали Небесну Сотню. І звісно, я пам’ятаю, де був у лютому 2022-го року. «Февраль» тепер для мене — назавжди «Лютий».

«У Харкові чути вибухи». Це фраза, яку я сотні разів читав у телеграмі «Накипіло», вона щоразу привертає увагу та трошки тверезить. Саме у такій футболці я хочу ходити в київські ресторани.

Ми відкриваємо передзамовлення і збираємо зворотний зв’язок. Просимо заповнити цю google-форму.

Отримувач — 1 батальон полка вогневої підтримки Сил спеціальних операцій.

Збір грошей на облаштування пересувного командного пункту, його технічне обслуговування та на ремонт автопарку. 

Читайте також

Total
0
Share