росія в огні: горять нафтобази та сходять із рейок потяги

Уночі неподалік від Кримського мосту в Краснодарському краї рф загорілася чергова нафтобаза. Це підтвердив місцевий губернатор Кондратьев: 

«У селищі Хвиля Темрюкського району спалахнув резервуар з нафтопродуктами. Пожежі присвоєно найвищий ранг складності. За попередньою інформацією, жертв та постраждалих немає. Тримаю ситуацію на контролі. На місце стягнуті пожежні розрахунки, МНС та екстрені служби. Робиться все можливе, щоби вогонь не поширився далі. Загрози жителям населеного пункту немає».

За попередніми даними, причина пожежі – робота безпілотників.

Це друга масштабна пожежа на російських нафтобазах, які є ресурсними для армії кремля. Перед цим палала нафтобаза у Севастополі.

Речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк повідомила, що знищення логістики ворога — це один з елементів підготовки до активних дій та наступу ЗСУ.

Напередодні в Криму знову звучали вибухи. 

Зі сторони материка також активізувалися партизани. Учора невідомі підірвали колії у Брянській області.  Внаслідок підриву залізниці зійшли 20 вагонів вантажного поїзда. Повідомляється, що це сталося неподалік станції Сніжетська. Це вже другий підрив в цьому російському регіоні, який впливає на логістику військових рф.

Читайте також

Total
0
Share