Хроніка битви за Харківщину

У цей день рік тому російські окупанти продовжували обстрілювати Харківщину. За 5 квітня 2022 року було зафіксовано 45 ворожих обстрілів із різних видів озброєння: артилерійські удари, мінометні та танкові обстріли, обстріли з РСЗВ. 

Постраждали райони Салтівки, П’ятихаток, Олексіївки, Холодної Гори, Барвінкового, Чугуїва. Дергачі на деякий час повністю залишилися без електроенергії та зв’язку. 

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини повідомила, що мешканців Ізюма загарбники продовжують примусово евакуювати на територію Росії. 

Станом на 05 квітня 2022 року від початку війни в Харкові та Харківській області загинуло 64 дитини.

За цю добу в області рятувальники здійснили 28 виїздів на ліквідацію пожеж, розбирання завалів, на допомогу населенню та ліквідацію наслідків ДТП. Піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 15 боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів.

Наші збройні сили на Харківщині цього дня ефективно протистояли ворогу: поблизу Ізюма знищили російські танки, що прорвалися в Барвінкове. А протитанковий підрозділ 95-ї окремої десантно-штурмової бригади знищив розвідувально-ударний вертоліт ЗС РФ Ка-52 «Алігатор» за допомогою ПТРК «Стугна-П». 


4 квітня 2022 року: окупанти накопичували сили та вивозили людей до рф

Читайте також

Total
0
Share