Вступна кампанія 2023: розпочалася реєстрація на участь в мультитесті

Сьогодні розпочинається реєстрація абітурієнтів для участі в Національному мультипредметному тесті. Триватиме вона до 3 травня

Для реєстрації потенційний вступник/вступниця має за допомогою спеціального сервісу створити персональний кабінет і виконати в ньому алгоритм дій. Жодних паперів приносити/пересилати не потрібно. 

Учасники НМТ мають створити персональні е-кабінети та подати реєстраційні документи. Реєстрація відбудеться через сайт Українського центру оцінювання якості освіти.

До 7 травня зареєстрований учасник зможе внести зміни в персональному кабінеті: обрати інший предмет або змінити населений пункт в Україні чи за кордоном, у якому планує пройти НМТ.

Протягом 5–12 червня зможуть зареєструватися ті, хто не зміг це зробити під час основного періоду реєстрації з поважних причин.

Тестування відбуватиметься у дві сесії:

  • основна (5 червня – 23 червня);
  • додаткова (11 липня – 24 липня).

НМТ відбудеться в один день. Передбачені два обов’язкові предмети (українська мова та математика), а також один предмет на вибір (історія України, іноземна мова, біологія, фізика, хімія).

Окрім України, скласти мультипредметний тест можна буде в 21 країні світу. Це Австрія, Азербайджан, Болгарія, Велика Британія, Данія, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Канада, Латвія, Литва, Німеччина, Польща, Португалія, Румунія, США, Фінляндія, Франція, Чехія та Швеція.

Під час додаткової сесії учасники зможуть скласти НМТ в Іспанії, Італії, Німеччині, Польщі та Чехії.

Читайте також

Total
0
Share