Недитяча гра: після розкриття «ЧВК Редан» слідчі натрапили на «Анти-Редан»

Про обшуки в організаторів руху «Анти-Редан» повідомив начальник слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергій Болвінов. 

За його словами, поліція встановила молодиків, які можуть мати відношення до організації масових заворушень у Харкові – на цей час у них вдома проводяться обшуки.

Йдеться про планування масової бійки наприкінці лютого у центрі міста. Тоді на місце зборів з’їхалося понад три сотні підлітків, значна частина була затримана. Слідчі повідомили, що затримані послідовники російського руху «ЧВК Редан». Але як свідчили скриншоти з соцмереж, на бійку їхали й противники руху.    

 «Більш того, на ці  «розбірки» деякі з них взяли ножі, газові балончики та інші небезпечні предмети. А для масовості залучили неповнолітніх. Збирали вони їх  «дати відсіч руху Редан», розповсюдження якого було зупинено в Харкові завдяки оперативним діям поліцейських. А ось «Анти-Редан» намагаються створити, з досить дивними та інфантильними мотивами з метою побиття підлітків»,  — написав Сергій Болвінов. 

На сьогодні під час обшуків правоохоронці вилучили 12 мобільних телефонів, ноутбук, та, що стало сюрпризом для поліції – рослини в пакеті та скляний пристрій. Слідчі дії продовжуються

Читайте також

Total
0
Share