На Донбасі загинуло троє харків'ян

42-річний Володимир Годорожа, мешканець селища Слобожанське загинув унаслідок тяжких поранень. Герой народився на Луганщині. У 2009 році переїхав до селища Слобожанське, де у 2014 році у нього народилась донька.

Від перших днів повномасштабної російської агресії чоловік пішов добровольцем до лав ЗСУ. Служив у 93 бригаді 2 МБ навідником БМП-2. Захищав Ізюм та Барвінкове. 

З початком боїв з російськими окупантами за місто Бахмут знаходився там. Був поранений 12 лютого. 16 лютого захисник помер у лікарні Дніпра внаслідок тяжких поранень.

 

Також під Бахмутом під час виконання бойового завдання загинув  Андрій Попов, який закінчив Харківську державну академію культури.

Андрій Попов був випускником факультету культурології 2009 року, повідомив доктор культурології Харківської державної академії культури Олександр Кравченко.

«Андрій не був показним патріотом. Знав ціну слову, прагнучи діяти замість говорити. Він свідомо пішов у ЗСУ. Брав участь у найзапекліших боях навколо Бахмуту. Стриманий, розсудливий, іронічний, надійний… Саме на таких, як Андрій, тримається фронт. Саме такі бійці наближають перемогу», — написав педагог у соцмережах. 

 

Про загибель на Донбасі повідомили у Вільхуватській громаді. На фронті загинув В’ячеслав Подкатілов. Він був старшим солдатом.

Читайте також

Total
0
Share