Четверо харків'ян загинуло на Донбасі

Троє полеглих захисників — із Нової Водолаги. У соцмережах громади повідомлення про загибель бійців з’явилося з різницею в декілька годин. 

Спочатку в ОТГ повідомили про загибель молодшого сержанта, стрільця Дмитра Палєхіна. 35-річний герой загинув під Бахмутом. У нього залишилися маленька донька, дружина, батьки.

Далі стало відомо про загибель молодшого сержанта Сергія Сливки. Герою було 37 років, він добровольцем пішов на війну в перші дні повномасштабного вторгнення. Сергій загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Дружба Донецької області. У бійця залишились батьки, брат, дружина, сини. 

Через декілька годин у Нововодолазькій ОТГ повідомили про загибель 21-річного Костянтина Карпенка. Він також загинув під Бахмутом. У юнака залишилися батьки та брати.

Також сьогодні стало відомо про загибель нацгвардійця Миколи Чалого, мешканця Пісочинської громади. Про це повідомив очільник ОТГ Олег Чернобай. Герой загинув біля Кремінної, де розпочали наступ російські війська

Читайте також

Total
0
Share