Війна. Головне у Харківській області станом на ранок 3 грудня

Ситуація на фронті та обстріли


Війська рф продовжують оборонятися на Куп’янському та Лиманському напрямках, гатили з танків та всього спектру артилерії по районах населених пунктів Синьківка і Табаївка. На Слобожанському напрямку обстрілів з артилерії різних типів зазнали райони населених пунктів Стрілеча, Нескучне, Тернова, Стариця, Огірцеве та Черняків.

  • Збройні сили України  у Куп’янському районі приземлили ворожий гелікоптер.

У регіоні за добу через російські обстріли сталося дві пожежі 


Учора вдень спалахнув другий поверх житлового будинку у селі Глибоке Липецької громади, а у Вовчанську обстріли спричинили пожежу сухостою на відкритій території — горіли очерет та трава. Пожежі оперативно загасили. У місті через обстріли дістав поранень 55-річний чоловік, його ушпиталено, стан — середній.

Після опівночі у Куп’янську через ворожий ракетний удар пошкоджень зазнала будівля, зруйнований гараж, повилітали вікна в приміщеннях. Обійшлося без постраждалих. 

«Збройні Сили України тримають позиції на всіх напрямках. Але окупанти не перестають тероризувати мирне населення, завдаючи ракетних та артилерійських ударів. Просимо жителів не ігнорувати сигналів тривоги!», — сказав Олег Синєгубов, голова ХОВА.


Поліція Харківщини виявила схованки окупантів, куди вони зтягували награбоване майно місцевих.

У приватних будинках села Вільчі, що на Вовчанщині поліція знайшла меблі, побутову техніку, багі, шампури та парасольки, повідомив у Facebook начальник Слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов.

«Окупанти так швидко тікали з Харківщини, що не встигли забрати награбоване майно. Розшукуємо росіян-крадіїв та справжніх володарів знайденого – якщо у вас викрали вказане майно росіяни, звертайтесь до найближчого відділу поліції», — сказав Болвінов.

 


До Змієва зі Слобожанського курсуватимуть автобуси


Вони вирушатимуть двічі на день з залізничного вокзалу в Змієві о 06:55 та 0 17:00, а в зворотному напрямку зі Слобожанського їхатимуть о 09:00 та 17:40. Автобуси можна побачити на маршруті  з 5 грудня. Вартість проїзду — 30 гривень. Нагадаю, що у місті Змієві відновили рух автомобільного транспорту Задонецьким мостом. Він поєднує Зміїв та Слобожанське. 1 грудня мостом дозволили їздити легковим автомобілям.А вже з понеділка ним зможуть курсувати автобуси та вантажівки.

https://nakipelo.ua/ekonomichna-model-kharkova-bezkoshtovnyj-proizd-ta-vstanovlennia-ialynky-holovne-z-pres-konferentsii-ihoria-terekhova/

Читайте також

Total
0
Share