За живого гіркіна — $150 000: ГУР та відомі українці готові щедро винагородити доброчинців

Все почалося з повідомлення про те, що терорист ігор гіркін відправився на війну проти України.


На це відреагував активіст Сергій Стерненко. Він оголосив винагороду у розмірі $10 000 тому, хто візьме військового злочинця у полон. Ще по десять майже одразу забажали надати Тарас Тополя з гурту «Антитіла», військовий Валерій Маркус і український тенісист-чемпіон Сергій Стаховський. Згодом голова Луганської ОВА Сергій Гайдай теж повідомив про своє бажання підтримати такий «флешмоб».

[metaslider id=”212522″]

Та найбільшу мотивацію для пошуків дало ГУР. В управлінні гарантують $100 000 за полоненого терориста. Там нагадують, що гіркін потрібен ще й тому що 17 листопада буде вирок по MH17, а він оголошений Нідерландами в міжнародний розшук у справі про збиття цивільного Boeing 777.

Стерненко заявив про намір об’єднати кошти. Таким чином той, хто передасть гіркіна в турботливі руки українських правоохоронців, очікує нагорода у $ 150 000.

Нагадуємо, ігор гіркін (стрєлков) — це російський терорист, колишній так званий «міністр оборони ДНР». Наразі СБУ та Генеральна прокуратура порушила проти гіркіна низку справ за терористичну діяльність, тортури, вбивства та порушення державного суверенітету.

Інформацію передавати за номером:

‎+380 93 117 5809 – зв’язок через Viber, WhatsApp, Telegram, Signa

Читайте також

Total
0
Share