Рятувальники розбирають завали зруйнованого ліцею в Ізюмі. Фото, відео

Для допомоги жителям деокупованого Ізюма з усіх куточків України зʼїхалися рятувальники. Вони розбирають завали будівель, зруйнованих росіянами.

Київські ДСНСники декілька днів розбирають завали будівлі міського ліцею, де навчалися учні початкової школи. Рятувальники кажуть: ворожий снаряд сюди прилетів в середині серпня і повністю знищив будівлю.

«Усе, що нависає, ми прибираємо. Ми важкою технікою піднімемо і подивимося. Попередньо, під завалами немає бути нікого», — каже Світлана Водолага, керівниця пресслужби Головного управління ДСНС Києва.

Місцеві мешканці розбирають дерев‘яні уламки та цеглу для опалення та пічок.

«Ви бачите, що школа стара, учора тут стояла черга з людей, які чекали, коли ми розберемо завали, щоби забрати деревину», – зазначила Світлана Водолага.

За її словами, одна з дівчинок, які навчалися в школі, подарувала рятувальникам ляльку-оберіг, коли приходила з батьками подивитися на зруйнований заклад.

Після того, як завершать з цією будівлею ліцею, працівники ДСНС візьмуться на другу, де навчали учнів старшої школи. Та будівля також зруйнована.

 

 

Матеріал створений за підтримки Ради Європи. Погляди, викладені в ньому, є відповідальністю його авторів і можуть не співпадати з офіційною політикою Ради Європи.

https://nakipelo.ua/lis-literoiu-z/

Читайте також

Total
0
Share