Обстріл центру Харкова: що відомо (фото, відео)

Близько десятої ранку окупанти обстріляли центральні райони міста. Є загиблі та поранені.

UPD 16:30

За уточненою інформацією, загинуло п’ятеро людей. Двоє 20-річних хлопців, 40-річний чоловік, 50-річна жінка та 40-річна жінка опинилися в лікарні. Взагалі постраждали 11 осіб, — про це повідомляє начальник Слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов.

UPD 14:44

За попередніми даними, внаслідок ранкових обстрілів двоє поранених у важкому стані.
Стан п’ятьох людей — середній. У пацієнтів переважно уламкові травми м’яких тканин.
Джерело: Харківська ОВА.

UPD 13:23

Унаслідок обстрілу загинули четверо людей. Троє біля багатоповерхівки в центрі міста, одна жінка — у місці відпочинку. Цю інформацію уточнила Харківська обласна прокуратура.

UPD 13:20 

Інформація від надзвичайників: в результаті обстрілу сталася пожежа на даху чотириповерхового житлового будинку. Площа пожежі склала близько 50 квадратних метрів. Горіли дерев‘яні конструкції покрівлі, перекриття та внутрішніх перегородок.

UPD 13:00 

Усього четверо загиблих. Двоє людей загинуло в громадському місці відпочинку, двоє загиблих на вулиці Культури біля багатоповерхового житлового будинку. 11 людей поранено. Обстріл здійснювався з далекобійної артилерії «Піон», 203 калібр.

Джерело: Харківська обласна прокуратура.

UPD 12:30

«Рашисти знову обстріляли Харків. Б’ють всліпу. По мирному місту, яке кожного дня лікує рани, поновлює бізнес, не зважаючи на війну, живе і працює, випустили 9 снарядів! Є загиблі й поранені. Ціль одна: залякати людей, посіяти паніку. Як ще пояснити снаряди на території дитячого садка, приватного будинку, ринку. Орки, знайте: ви нас не залякаєте. Вам не вижити на нашій землі. Ми щиро співчуваємо родинам загиблих харків’ян і помстимося за кожного. Харків вистоїть. Україна переможе. Слава Україні!», — начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко.

UPD 10:45 

Попередньо, було вісім ударів. Станом на 10:45 Ігор Терехов повідомив про сімох загиблих. За даними голови ХОВА Олега Синєгубова, четверо померли та дев‘ятеро поранені. Інформація уточнюється.

Мер повідомив, що окупанти обстріляли два місця відпочинку. В одному з них виникла пожежа. У будинках поряд з іншим вибиті вікна. Також пожежа виникла в одному з житлових будинків у центрі міста.

Фото Андрія Марієнка

Фото Олег Архангородський

Фото Головне управління ДСНС України у Харківській області

Фото Facebook сторінка Володимира Тимошко

Читайте також

Total
0
Share