Харків’янам, які вимушено виїхали з міста, призупинять нарахування за вивіз сміття та гарячу воду 

Аби не бачити нарахувань в платіжках, комунальному підприємству «Комплекс з вивозу побутових відходів» необхідно надати заяву та копії документів, що підтверджують вашу відсутність за місцем реєстрації:


  • Для внутрішніх переселенців — довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, яку видають при постановці на облік (можна самостійно сформувати в додатку «Дія»), або довідка з фактичного місця проживання, видана уповноваженим органом;

 

  • Для тих, хто знаходиться за межами України — це може бути документ, що підтверджує статус тимчасового захисту, статус біженця, довідка про тимчасову реєстрацію, довідка про перебування на консульському обліку, інформація з Держприкордонслужби про перетин кордону України за необхідний період.

Заяву та копії документів можна вислати:

 

  • поштою за адресою: 61140, м. Харків, пров. Золотий, 4;

 

  • надіслати на електронну пошту: [email protected], або [email protected] (відсканувавши заяву з усіма додатками до неї);

 

  • через «Viber»: (050)2491561.

Призупинити нарахування можна максимум на один рік. Потім споживачу необхідно буде надати документи, що підтверджують відсутність в період авансового призупинення нарахувань. В іншому випадку плату за послуги донарахують.


Аби тимчасово скасувати сплату за гарячу воду містянам, які вимушені були поїхати з Харкова — потрібно надати інформацію до КП «Харківські теплові мережі» відомості про реєстрацію себе як ВПО. 


Зробити це можна через сайт. Це стосується абонентів, у яких немає лічильників гарячої води.

Крім того, для всіх абонентів підприємства, які не мають лічильників гарячої води у квартирі, буде використано знижувальний коефіцієнт 0,876.

 

https://nakipelo.ua/vypusknykam-oblasti-iaki-ne-zmozhut-otrymaty-atestaty-u-svoikh-shkolakh-vydadut-ikh-u-merefi-ta-pisochyni/

Читайте також

Total
0
Share