Стан справ у Харківській області: 25 квітня

Зібрали головне, що відомо на сьогоднішній ранок.

Ситуація на фронті:

  • На Слобожанському напрямку російські окупанти продовжують обстріли із ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню по населених пунктах Харків, Карасівка, Прудянка та Корорбочкіно.
  • На напрямках Ізюм – Барвінкове та Ізюм – Слов’янськ ворог намагався провести штурмові дії, успіху не мав, обстрілював у районах населених пунктів Велика Комишуваха, Вірнопілля та Нова Дмитрівка. 
  • Сили оборони України завдають противнику значних втрат. Тільки на території Донецької та Луганської областей за минулу добу:

– відбито сім атак ворога, 

– знищено тринадцять танків, 

– три артилерійські системи, 

– сімнадцять одиниць броньованої техніки,

– чотири бойові броньовані машини,

– вісімнадцять одиниць автомобільної техніки і чотири паливозаправника.

  •  Підрозділами протиповітряної оборони в зазначеному районі було збито три безпілотні літальні апарати.

Ситуація в Харківській області:

  • Вчора російські загарбники обстріляли Золочівський і Чугуївський райони. За попередніми даними 11 поранених, у тому числі 11-річна дитина: Чугуїв — 6, Малинівка — 5, Золочів — 1. Дві людини загинули — у Харкові та Чугуєві. 
  • За добу з 24 по 25 квітня рятувальники здійснили 23 оперативних виїзди, з яких: на ліквідацію пожеж — 14, у т.ч. пожеж спричинених обстрілами — вісім, пожеж, що сталися з інших причин — шість; сім — на допомогу населенню, два — інші виїзди. Пожежі, спричинені ворожими обстрілами стались у Київському (2) та  Немишлянському (1) районах міста Харкова, а також по одній у м. Дергачі, м. Чугуєві, сільському населеному пункті Харківського району та два у селищі Золочів.

Пункти видачі гуманітраної допомоги:

 

 

Що ще сталося

Учора в Старо-Дмитрієвському храмі владика Ігор правив Великодню службу.


 

Читайте також

Total
0
Share